Poep in het zwembad

Lekker op vakantie! De eerste keer dat we met onze zoon van bijna 1 naar het buitenland gingen, hadden we een huisje gehuurd. Kamperen kon helaas niet omdat we een wasmachine nodig hadden voor de luiers – onze zoon kon niet tegen wegwerpluiers – en ik wilde niet op een camping wassen. Een huisje leek me met een kind van 2 en een baby ook comfortabeler.

Bij ons mini-huisjescomplex was een zwembadje en het leek me heerlijk om met de kinderen in het water e spetteren, te spelen, wat te drijven, ik verheugde me er thuis al op.

Het huisje was perfect, de zon scheen en we deden rustig aan. ’s Ochtends brood halen in het dorpje, uitgebreid ontbijten en voordat we dan eindelijk aan de rand van het zwembad zaten, was de halve ochtend natuurlijk alweer voorbij.

Na 10 minuten bij het zwembad bleek dat onze zoon ook in het buitenland zijn poepritme keurig aanhield. Bummer, getver, het bleef wel in de zwemluier, maar omdat de andere zwemluier in het huisje was achtergebleven (waarom??) moesten we terug.

Moraal van dit verhaal: zorg ervoor dat je op vakantie 2 zwemluiers meeneemt en stop er 1 in je strandtas, dat scheelt veel ergernis. Alvast een hele fijne vakantie!

Volg je Kaatje Katoen al op Instagram? We vinden het altijd leuk als
je ons tagt in je wasbare avonturen!

PS: Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, nieuws en acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.kaatjekatoen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 241 reviews.