1000 decibel recht in je gezicht

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Header afbeelding staat hier in” module_class=”blog-header” _builder_version=”4.4.8″ background_image=”https://kaatjekatoen.nl/assets/uploads/Header.jpg”][et_pb_row admin_label=”empty row” _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_post_title categories=”off” featured_image=”off” admin_label=”Titel bericht” _builder_version=”4.4.8″ global_module=”4916″ saved_tabs=”all”][/et_pb_post_title][et_pb_text admin_label=”Breadcrumb” module_class=”Breadcrumb-blog” _builder_version=”4.4.8″ global_module=”4128″] Home » 1000 decibel recht in je gezicht [/et_pb_text][et_pb_image src=”https://kaatjekatoen.nl/assets/uploads/1000-decibel-recht-in-de-gezicht_resultaat.jpg” alt=”Zero Waste” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

Duurzaam, het woord waar je mee om de oren wordt geslagen. Duurzaam is “hip and happening”, je zou er cynisch van worden. Helaas is het echt waar: er moeten dingen veranderen, anders hebben de kinderen van onze kinderen een heel groot probleem: een onleefbare aarde.

Daarom zijn wij in 1992 gestart met het hergebruiken van wasbare luiers, met onze luierservice. Het grote doel was het voorkómen van afval en daar zijn we nu, 27 jaar later, nog steeds mee bezig.

Waren we eerst met zijn tweeën, er werken nu in totaal 7 mensen bij Kaatje Katoen en dat geeft een goed gevoel. Dat betekent dat we geen rare pioniers waren met wilde ideeën, nee, we waren onze tijd ver vooruit. Wasbare luiers worden gewoner en gelukkig maar.

Natuurlijk zijn er nog veel mensen die nog nooit hebben gehoord van wasbare luiers en het een vies idee vinden. Maar mensen die in de drukke gangpaden van een grote beurs, met 1000 decibel recht in je gezicht roepen: “Wassen? Getver, nee hoor, daar  begin ik niet aan!”, die mensen dus, die komen we niet vaak meer tegen. Sterker nog: juist die mensen worden door de andere bezoekers raar aangekeken. Heel langzaam wordt de minderheid groter en groter en zal doorzetten totdat wasbaar luieren de standaard is en gewoon wordt.

Wij willen niet meer afval veroorzaken dan we al doen. Het kan gewoon niet zo doorgaan. En als je dan met een paar relatief simpele dingen honderden kilo’s en volle Kliko’s afval aan luiers kunt besparen ben je goed bezig! Wij zijn trots op alle gebruikers van wasbare luiers, jullie zijn zó goed bezig! En voel je alsjeblieft niet schuldig als je af en toe tóch een wegwerpluier gebruikt, wij vinden dat het wel praktisch moet blijven.

Wasbaar als het kan en wegwerp als het moet.

Net zoals medisch materiaal: de lakens in ziekenhuizen worden hergebruikt, de naalden niet. Wasbaar als het kan, wegwerp als het moet.

Op naar een nóg duurzamer aarde!

Volg je Kaatje Katoen al op social media? We vinden het altijd leuk als je ons tagt in je wasbare avonturen!

PS: Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, nieuws en acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. 

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Blog share” module_class=”blog-share” _builder_version=”4.4.8″ global_module=”4679″ saved_tabs=”all”] [blogshare] [/et_pb_text][et_pb_comments show_reply_last_edited=”off|desktop” _builder_version=”4.4.8″ global_module=”4638″][/et_pb_comments][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ module_class=”blog-kolom ” _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

Bekijk ook eens 

[/et_pb_text][et_pb_blog posts_number=”3″ show_author=”off” show_date=”off” show_categories=”off” show_excerpt=”off” show_pagination=”off” module_class=”side-blog” _builder_version=”4.4.8″ global_module=”4923″][/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.kaatjekatoen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 241 reviews.